21.11.12

Activitats de recuperació de 2n ESO

Per a recuperar les activitats no presentades cal que realitzis les següents activitats (cada una serveix per recuperar una de les activitats no presentades, o sigui que sols has de fer les que no has presentat):

1. Activitat de disseny del logotip d'una lletra. Recuperació:

  • Il·lustra amb una imatge, en un requadre de 15x25cm, el concepte d'una d'aquestes paraules: calent, líquid, fràgil o pesat. La imatge composta ha de complir dues condicions: que es vegi amb claredat el significat i que també l'expressin les formes cal·ligràfiques de les lletres. Reforça la idea amb el color, la textura i la grandària. Pinta-ho amb llapis de color o retoladors. Pots fixar-te en el següent exemple.


2. Activitat de disseny d'un cartell (Respira aire net: bicicleta). Recuperació:
  • Imprimeix la imatge següent i realitza l'activitat que et proposa.










3. Activitat sobre els anuncis i la seva finalitat amb la tècnica del collage. Recuperació:

  • Imprimeix la imatge següent i realitza l'activitat que et proposa. Fes els esbossos en la mateixa impressió i el collage final en un full apart (vertical o horitzontal a gust). 





4. Activitat sobre el punt. Recuperació:

  • Imprimeix la següent imatge i omple les figures amb punts segons d'on vingui el focus de llum. Fes els dos primers en negre, primer variant la proximitat i després el gruix, i el tercer amb retoladors de colors.  







5. Activitat sobre la línia. Recuperació:

  • Imprimeix la següent imatge i segueix les indicacions, omple la superfície amb línies com a l'exemple i després amplia'n un detall de manera que quedi una imatge abstracte. 






6. Activitat sobre el pla. Recuperació:

  • Retalla papers de colors o fragments de color llis d'una revista i fes una composició amb formes planes orgàniques i geomètriques. Fes-ho en un full A4 amb un marge de 3 cm per cada cantó, procura que el requadre quedi força ple. Fixa't en els exemples: 




7. Activitat sobre textura tàctil (enganxant papers). Recuperació:

  • Imprimeix la següent imatge i omple els buits amb retalls de revistes amb textura visual o materials amb textura tàctil (paper arrugat, fragments de roba, paper de cuina...). 




8. Activitat sobre textura visual (dibuixant). Recuperació:

  • Imprimeix la següent imatge i completa-la seguint les instruccions.







9. Activitat sobre els colors primaris. Recuperació:

  •  Imprimeix la següent imatge i completa-la seguint les instruccions amb llapis de colors. Recorda a superposar els primaris per crear secundàris i marrons.








10. Activitat sobre la gamma freda i càlida. Recuperació:

  • Imprimeix la següent imatge i completa-la seguint les instruccions amb llapis de colors o retuladors. 






L'última activitat del trimestre és el cercle cromàtic amb primaris, secundàris i terciaris i la seva versió més clara o bé més fosca. Les làmines que hagis d'imprimir cal que les guardis com a format .jpg i després les pots imprimir. Per recuperar el primer trimestre has d'entregar les activitats abans del 15 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada