14.3.13

Activitats de recuperació del 2n trimestre

Per a recuperar el segon trimestre heu d'entregar les activitats dels temes que no vareu realitzar al seu moment, aquestes no son les mateixes, les heu de començar de zero, i aquí us explico quines son:

· Colors complementaris amb Gimp. Per recuperar aquesta activitat has de seguir el següent tutorial amb una foto triada per tu:
http://dionysos.webcindario.com/diseno_esquema_de_colores.php
Pots consultar-me dubtes durant les hores de classe o a les hores de pati.

· Parts de la forma (graffiti de dintorn, silueta i contorn). Guarda't i imprimeix-te la següent imatge i completa l'activitat seguint les instruccions:

 Dibuixa en la primera figura una línia de contorn a base de petites formes pintades inventades per tu. Dibuixa'n també la silueta, amb una tinta plana, prenent com a exemple l'ombreig de la part esquerra de la figura.
En la segona fingura dibuixa el dintorn de la papallona. Per aconseguir-ho pots buscar fotografies de papallones i recrear els seus colors, o inventar el teu propi disseny.






· Canvi de mida amb el Gimp. Per recuperar aquesta activitat has de seguir el següent tutorial amb una foto triada per tu:
http://lamiradadelreplicante.com/2011/06/24/cambiar-el-fondo-de-una-imagen-con-gimp/
Pots consultar-me dubtes durant les hores de classe o a les hores de pati.

· Formes obertes i tancades (mà). Cal imprimir l'activitat i omplir-la seguint les indicacions.


· Pràctica de paral·leles (activitat de la copa). Cal imprimir l'activitat i omplir-la fent paral·leles.


· Pràctica amb el regle (requadres amb formes a partir de les rectes). Imprimeix i completa l'activitat triant sols un dels dos dibuixos.
· Pràctica amb el compàs (requadres amb formes a partir de corbes). Imprimeix i completa l'activitat triant sols un dels dos dibuixos.


· Elements geomètrics 1 (mediatrius i bisectrius). Imprimeix i completa l'activitat fent les mediatrius i bisectrius proposades.
· Elements geomètrics 2 (operacions amb segments i circumferència per 3 punts) Imprimeix i completa sols les activitats 1, 2, 3 i 6.

· Angles (vaixell). Imprimeix i completa l'activitat seguint l'enunciat.
· Triangles. Imprimeix i completa l'activitat. Darrera dibuixa un triangle equilàter de 7 cm de costat i troben el  punt central fent les bisectrius dels angles o les mediatrius dels costats.

· Quadrilàters. Imprimeix i completa les dues làmines d'activitats.
· Quadrícula a partir de formes geomètriques. Imprimeix i completa la quadrícula seguint l'estil donat.
· Oval i ovoide. Llegeix l'explicació de com fer l'oval per l'eix major i l'ovoide per l'eix menor.
Després, divideix una làmina en quatre requadres i dibuixa un oval a partir d'un eix major de 6 cm i un altre d'un eix major de 9 cm; fes també un ovoide a partir d'un eix menor de 4 cm i un altre amb l'eix menor de 6 cm.

· Catàleg de polígons amb Qcad.
Utilitzant el Qcad fes un requadre de 200x200mm i divideix-lo en quatre requadres de 100x100. Al primer fes-hi un hexagon amb un triangle inscrit, al segon un octògon amb un quadrat inscrit, al tercer un decàgon (de 10) amb un pentàgon inscrit i el quart un poligon de 14 costats amb un heptàgon inscrit. Envia-m'ho a laura.plastika@gmail.com

· Poligons 1 (hexàgon i octàgon) i 2 (heptàgon, pentàgon). 
 Poligons 1: Llegeix l'explicació per fer un hexàgon i un octàgon. En un full dibuixa un hexàgon inscrit en una circumferència de 3cm de radi i un octògon inscrit en una circumferència de 4 cm de radi. Deixa-hi sense borrar tot el procediment.
Poligons 2: Llegeix l'explicació anterior per fer un heptàgon i un pentàgon. En un full dibuixa un pentàgon inscrit en una circumferència de 4 cm de radi i un heptàgon inscrit en una circumferència de 4 cm de radi també. Deixa-hi sense borrar tot el procediment.

· Rossasa. A partir dels poligons estudiats a classe, concretament de l'hexàgon i de les bisectrius, imprimeix i completa la següent activitat:



Aquestes activitats s'han d'entregar abans del 30 de maig de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada